Edremit İlkokulu

Vizyon: Ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, gelişen ve yenileşen,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden,yüksek moral değere sahip, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerin bilgili ve becerili olmalarını, olaylara çok yönlü, nesnel ve tarafsız bakabilmelerini, çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Saatler: Ders Başlama: 07:00 Ders bitiş: 11:50
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza ulaşım belediye otobüsleri ve servis hatlarıyla sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://edremitilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ CAMİ MAH. KANAL CAD. SARMAN SUYU ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 33 EDREMİT / VAN

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - EDREMİT İLÇE MERKEZİ

Ulaşım ULAŞIM VAN MERKEZDEN HAREKET EDEN EDREMİT MİNİBÜSLERİYLE YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 20 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 2 KM DİR.